10 Безплатни WordPress теми за 2015

фейсбук харесвания
Безплатни фейсбук харесвания и на други социални мрежи
30 януари 2015
wordpress 4.2
Излезе WordPress 4.2 „Powell“
24 април 2015
безплатни wordpress теми

WordPress е безспорно една от най-предпочитаните CMS платформи в интернет. Благодарение на популярността и развитието на WordPress темите, които са специално изработени за сайтове, които използват WordPress също придобиват значителна слава на пазара. Потребителите обичат WordPress теми, защото могат да бъдат използвани, за да се създаде уеб сайт от тип блог, личен, корпоративен или портфолио. Въпреки това, качествени и безплатни WordPress теми се намират трудно, затова реших да събера някои от най-добрите безплатни WordPress теми. Повечето от тези теми включват удивителни функции, които със сигурност ще ви впечатлят. Така че, това е списък на най-добрите безплатни WordPress теми, които можете да използвате за следващата си проект:

Accelerate

Accelerate

Accelerate е атрактивна и супер гъвкава тема, създадена за да ви предостави поглед за платена тема, който можете да използвате безплатно. Тази тема е изработена, за да откроява вашето съдържание и да изпрати ясно послание до целевата ви аудитория. Тя е подходяща за портфолио, бизнес сайт, блог, личен сайт, пътувания, корпоративен сайт, бизнес услуги или други видове продукти. Тя има гъвкаво оформление, което ви позволява да създадете портфолио или корпоративен сайт, където можете да покажете вашите произведения или да покажете вашите продукти. Тя е с изчистен дизайн, който идеално се съчетава с всякакви видове съдържание, които бихте искали да се публикува в уеб сайта ви. Нещо повече, с тази тема може да сте сигурни, че вашия сайт работи безпроблемно на различен тип мобилни устройства и ретината екрани.

[maxbutton id=“1″]

Esteem

Esteem

Esteem е проста и лесна за използване тема за уеб сайт, която можете да използвате за вашия блог, като предоставя и портфолио. Можете да зададете тази тема в тясно или широко оформление. Темата предлага на потребителите неограничени цветови възможности, за да ви помогнат да промените външния вид на сайта си и да се отличавате от конкуренцията. Тази тема включва 2 шаблона: първия е специално изграден за показване на съдържанието или продукти, а другия е създаден като страница за контакт. Esteem поддържа персонализирано лого и заглавие на сайта, за да допълнят промените, които сте направили в цветовата схема на вашата тема. Като се възползвате от своето персонализирано лого и заглавие, вие сте в състояние да привлечете вниманието на целевата си аудитория.

[maxbutton id=“5″]

Simple Theme

Simple Theme

Simple Theme е тема която ще ви грабне очите, една перфектна корпоративна WordPress тема. Напълно готова за различни мобилни устройства създадена на Bootstrap v3.x. Simple Theme изглежда фантастично на най-малкия мобилен телефон и най-големият настолен монитор. Пълна с опции, тематичен админ панел, който ви дава възможност да управлявате изцяло облика на вашия уеб сайт. Изберете от над сто шрифтове, които могат да бъдат усъвършенствани с помощта на опциите на темата. Шаблонът за FrontPage дава възможност за показване на Parallax стил или статичен банер заедно с включени страници, съдържанието на страницата, както и потребителско пост оформление. Ако търсите професионална, модерна WordPress тема, това е правилния избор!

[maxbutton id=“6″]

Dazzling

Dazzling

Dazzling е зашеметяваща безплатна WordPress тема базирана на Bootstrap 3, която се гордее с своята ненадмината отзивчивост и мобилна лекотата. Темата предлага избор на цял екран с слайдер, който е перфектен за бизнес или креативни уеб сайтове. Ако сте любители на плосък дизайн, с мента акцентиращи зелени цветове, тогава ще трябва наистина да пробвате това! Нещо повече, Dazzling включва добавена оптимизация за няколко популярни плъгини WordPress SEO, Jetpack, Contact Form 7 и други.

[maxbutton id=“7″]

Sparkling

Sparkling

Нека вашия сайт блесне с изтънчеността на Sparkling, безплатна WordPress тема. Тази модерена тема е проектирана на базата на най-новите технологии на фърмуера. Sparkling изглежда невероятно за всички мобилни устройства поради перфектният си дизайн и оформление. Тази WordPress тема включва купища страхотни функции, които можете да намерите в платените WordPress теми. Тя се хвали с своя слайдър на пълен екран, който ви позволява да имате по-силен акцент върху вашите прекрасни снимки и друго творческо съдържание. Темата поддържа мощни плъгини като Contact Form 7, Gravity Forms, SEO от Yoast, W3 Total Cache и много други. Sparkling е съчетание на красота и ефективност.

[maxbutton id=“8″]

Zerif Lite

Zerif

Zerif Lite е чиста и модерна WordPress тема, същояща се от „една страница“, подходяща за уеб агенции, дигитални студия, корпоративни сайтове, продукт, лично и бизнес портфолио. Zerif Lite е оптимизирана да поддържа много популярни WordPress плъгини като WooCommerce за електронната търговия и WPML плъгин за създаване на мултиезичен уеб сайт. Тази тема е SEO оптимизирана, оптимизирана за всички мобилни устройства и разполага с W3C валидиран HTML/CSS.

[maxbutton id=“9″]

Meris

Meris

Meris е нова, безплатна WordPress Тема подходяща за всички видове бизнес. Тя е ретина-готова и предлага красиво оформление, за да се поберат с последните тенденции в уеб дизайна. Тази тема е изградена с Bootstrap 3 да функционира безупречно на различни мобилни устройства. Също така предоставя поразителен дизайн, пълен с полезни джаджи, на цял екран, плъзгачи и портфолио, за да даде има вашия сайт изключителен дизайн. Meris е чудесна подходяща на тематика пътуване, храна, спорт, портфолио и бизнес уеб сайтове.

[maxbutton id=“10″]

Ward

Ward

Ward е лека и напълно отзивчива WordPress тема, създадена от Bavotasan.com. Тази тема ще бъде идеална рамка за всички видове блогове, портфолио или бизнес сайтове. Темата е изградена с Twitter Bootstrap, която включва големи дизайнерски елементи. Тази уникална тема предлага купища опции на шрифта, които подобряват четивността на уеб сайта си. Тя проявява изключително оформление. Темата може лесно да се променя, благодарение на вградения си Customizer. На последно място, Ward ви позволява да инсталирате форум в сайта си, тъй като поддържа както bbPress & BuddyPress.

[maxbutton id=“11″]

 Flat Theme

Flat Theme

Flat Theme се счита за една от най-добрите безплатни WordPress теми, построена с Twitter Bootstrap 3.0. Тази проста тема ви позволява да променяте логото и Favicona, да изглежда добре с марката на вашия уеб сайт. Темата предлага няколко цвята и шрифтове за персонализиране, които могат да ви помогнат, за да дадете на своя уеб сайт основна реконструкция. Той също идва с различни опции, тематични, като настройки на контактите, промяна на администраторското лого, Google Analytics и т.н.

[maxbutton id=“12″]

Spacious

Spacious

Spacious е универсална WordPress тема, която може да се използва за блог, портфолио или бизнес сайт. Темата предлага огромни възможности за персонализиране, множество оформления на страниците, които осигуряват най-голяма гъвкавост, както и шест различни шаблони на страници, и 13 джаджи. Тя включва и пет специални джаджи, подходящи за създаване на бизнес-ориентирани сайтове. Нейните функции като слайдер, тясно и широко оформление, светла и тъмна, както и опция за цветова схема, която можете да използвате в проектирането на сайта за вашия бизнес или портфолиото. За финал, темата е предназначена да работи за всички мобилни устройства.

[maxbutton id=“13″]

Станимир Стоянов
Станимир Стоянов
Собственик и основател на Web Visuality. И помнете: Ако имате 8 часа работно време – работете 11 часа. Това е вашият дялов капитал в живота. А ако работите 15 часа, ще забогатеете. Един час на денонощието мисъл за бъдещето ще сте по-предвидливи. Без работа няма просперитет, няма богатство, няма слава и пари.

Leave a Reply