Разликата между готовите теми и къстъм темите

windows 10
Windows 10 излиза на 29 юли
2 юни 2015
Можем ли сами да направим добра SEO оптимизация на сайта си?
21 септември 2015
теми

В зависимост от нуждите Ви, се предлагат много варианти за изграждане на сайтове на пазара. А разбрахте ли за професионалния начин?

Варианта, който ще изгради истинска фирмена идентичност е да се създаде дизайн специално за Вас и Вашият корпоративен сайт. Да, тук ще се съглася, че е по – лесно да си купим тема за $50, да си я сложим на сайта и да я нагласим за 10-20 минути. Но дали забелязвате, че този готов шаблон се използва от още хиляди хора по света? Затова най-добрият вариант е къстъм дизайна! И за да подкрепим теорията си, ще извадим доказателствата, които са на лице.

Готов дизайн              Къстъм дизайн

Вие сте напълно идентични                X                                          V

Можете да предоставите

специални функции на                        X                                           V

клиентите Ви

Можете да привлечете

повече клиенти чрез                            X                                           V

уеб сайта си

След като показах нагледно предимствата на това да имаме собствен дизайн, създаден специално за Вашите нужди и изисквания. Той е препоръчителен за всички фирми и задължителен за всички, които желаят да се наложат на пазара със специални услуги. Къстъм дизайна предлага допълнителни удобства на клиентите Ви, според бранша и услугите, които предлагате. Ако все още не сте убедени дали все пак да не си купите готов шаблон, си задайте въпросите „Искам ли да привлека повече клиенти?“, „Искам ли качествен и функционален уеб сайт?“ Ако отговорът Ви е ДА, значи няма какво повече да мислите, свържете се с нас и изградете своята корпоративна идентичност!
Не забравяйте, че ако изберете да станете наш клиент, ние ще Ви предложим най – доброто решение за Вашия бизнес. Гарантирано: най – добро качество на най – ниска цена!

Станимир Стоянов
Станимир Стоянов
Собственик и основател на Web Visuality. И помнете: Ако имате 8 часа работно време – работете 11 часа. Това е вашият дялов капитал в живота. А ако работите 15 часа, ще забогатеете. Един час на денонощието мисъл за бъдещето ще сте по-предвидливи. Без работа няма просперитет, няма богатство, няма слава и пари.

Leave a Reply