За мен

Аз съм Станимир Стоянов

Роден съм в град Сливен и до скоро живях там. Завършил съм Софтуерния университет в София и УНСС – Маркетинг.станимир стоянов

Завършил съм Професионална гимназия по икономика „Професор Д-р Димитър Табаков“ със специалност Икономическа информатика в град Сливен.

Живял съм в Италия. Когато отидох да живея там бях на 8 години и интересът към сегашните ми занимания възникна още тогава. Печелих множество награди и конкурси по информационни технологии там, но когато станах на 15 предпочетох да се върна в България и да продължа образованието си в тази посока тук, тъй като считам, че потенциала за развитие на тази дейност тук е много по-голям. Съответно и моите възможности за пълноценна реализация- също.

Първият ми проект

Първият ми проект беше да създам верига от сървъри на една от най-известните игри играни някога „Counter Strike“. Работих по сървърите близо година. Имах екип от 10 човека които се грижеха за сайта, форума и играта в сървърите. След което се насочих към други проекти.

Към момента се занимавам със сайтове, поддръжка на сайтове, SEO оптимизация, дигитален маркетинг и др.

Реших да уча уеб дизайн и технологии и като начало започнах да изработвам сайтове на приятели, роднини и познати. След това реших да представя дейността си чрез собствен сайт. Сайтът, в който можете да се запознаете с дейността ми е  www.webvisuality.com. Предлагаме над 40 уеб услуги.
Някой от тях са:

През свободното ми време

Извън тези неща успявам да намеря време и за себе си. Имам много интереси, различни от работа с компютри. Едно от хобитата ми е риболова. От малък баща ми ме учи как да бъда добър рибар и до ден днешен това продължава да ме влече.

Обичам да излизам, нещото което обича всеки човек на моята възраст. Обичам природата и разходките в планината. Обичам да гледам филми и да ходя на кино, както и да се забавлявам с приятели.

Е .. това съм аз – Станимир Стоянов.