Можем ли сами да направим добра SEO оптимизация на сайта си?

теми
Разликата между готовите теми и къстъм темите
27 август 2015
А Вие имате ли маркетинг стратегия?
25 септември 2015

Concepts of different objects arranged in an office workspace with SEO scheme drawn in the middle

Това е въпроса, който може да докара до истинска истерия един уебмастър. За жалост, тази питанка се задава от почти всеки начинаещ. Но нека помислим логично:
99% от начинаещите не знаят къде се намира кода на сайта им, как се редактира такъв код без да съкратим живота на сайта си с 250 години ( тоест да го унищожим ) или пък какво е това нещо SEO оптимизация. Е, отговорихме ли на въпроса? Сами не можем да оптимизираме качествено сайта си, а напротив. Можем да докараме една камара бъгове и начини за пробив в сигурността, ако се заемем сами с подобен тип начинание. Експерименти не са желателни – това не е материя, която може да изтърпи грешки.

Но какво да правя?

Каквито и алтернативи да мислим, мъдрим и каквито други синоними се сетим – невъзможно е да го измислим. Трябва да наемете SEO оптимизатор, който разбира от работата си. Горещо Ви препоръчваме да не приемате оферти за по 30лв/месец за оптимизация, защото това са хора, които си нямат никакво понятие от материята. Никога не трябва да забравяте, че Google се опитва да унищожи всички хора, които се занимават с това, тъй като това намалява приходите им. Поради тази причина, това не е нещо, което може да се има за 30, 40 или 50 лева.

Ако желаете добра SEO оптимизация – ние сме Вашият отговор! Зад гърба си имаме голям опит в бранша, изключително богато портфолио и много доволни клиенти. Ако имате някакви въпроси, относно ползите, цените или пък процедурата, винаги можете да се свържете с нас – ние ще отговорим на всичките Ви запитвания точно, подробно и ясно.

На края ще повторим, потретим: Не се опитвайте да правите оптимизация сами! Единственият резултат, който можете да постигнете така е да получите бан от Google или пък пробив в сигурността.

Станимир Стоянов
Станимир Стоянов
Собственик и основател на Web Visuality. И помнете: Ако имате 8 часа работно време – работете 11 часа. Това е вашият дялов капитал в живота. А ако работите 15 часа, ще забогатеете. Един час на денонощието мисъл за бъдещето ще сте по-предвидливи. Без работа няма просперитет, няма богатство, няма слава и пари.

Leave a Reply