Новият блог на Станимир Стоянов

станимир-стоянов
Аз в социалните мрежи
22 октомври 2014

Старият ми блог www.stanimirstoyanov.blogspot.com вече няма да го поддържам. Blogger е добра система, но има много недостатъци. С екипа от Web Visuality изработихме напълно новият ми блог.

Домейна е малко дълъг stanimirstoyanov.com,  но всичко друго беше заето, а и така  по-лесно може да се запомня с името ми Станимир Стоянов.

В този блог ще намирате всякаква информация за мен и около мен. Ще качвам уроци на това,  което знам и  ревюта на новостите в света. Ще пиша статии относно SEO оптимизирането, уеб разработката, SoftUni и много други интересни публикации. Ако искате можете да ме последвате чрез имейл, така ще получавате всяка статия, която пиша по мейл, и няма да изпускате нищо.

Ако имате препоръки към блогът ми, можете да се свържете с мен от ТУК. Ще се радвам да ми споделите какво е вашето  мнение за новия ми блог, какво искате да има в него, какво не ви харесва и защо.

Станимир Стоянов
Станимир Стоянов
Собственик и основател на Web Visuality. И помнете: Ако имате 8 часа работно време – работете 11 часа. Това е вашият дялов капитал в живота. А ако работите 15 часа, ще забогатеете. Един час на денонощието мисъл за бъдещето ще сте по-предвидливи. Без работа няма просперитет, няма богатство, няма слава и пари.

Leave a Reply