5 WordPress плъгини които трябва да използвате

gear s
Samsung Gear S – Ревю
2 януари 2015
gear fit
Samsung Gear Fit – Ревю
23 януари 2015

Търсите плъгини, които са най-използвани от WordPress експерти? Е, тогава сте на правилното място. В тази статия нашият екип от експерти е подбрал най-добрите WordPress плъгини за 2015.

Изборът на най-добър плъгин за вашия WordPress сайт ще ви помогне да направите сайта ви по-добър и полезен за потребителите ви.

Нека сега да разгледаме най-добрите WordPress плъгини за 2015

1. WordPress SEO by Yoast

wordpress seo

WordPress SEO не е само SEO плъгин, това е пълния пакет за оптимизация на уеб сайт. Освен добавяне на заглавия и описания за вашите статии, тя също така ви позволява да добавяте отворена графика мета данни, да направете анализ на страница, публикува XML карта на сайта и много други опции. Той е лесен за инсталиране и настройка и затова ние го използваме на всички наши сайтове.

2. BackupBuddy

backup duddy

BackupBuddy е най-лесният и за новобранци в WordPress плъгин, който ви прави архиви на вашият сайт. Той ви позволява бързо да настроите автоматично архивиране за вашия уеб сайт. Можете да съхранявате вашите архиви на cloud и да спите лесно, знаейки, че цялото съдържание е предпазено.

3. W3 Total Cache

W3 Total Cache

Скоростта на сайта ви играе важна роля за класирането на вашият сайт в търсачките. W3 Total Cache ви помага да оптимизирате скоростта на вашия WordPress сайт. Това позволява лесно да настроите страницата за кеширане, компресирате страници за по-бързо сваляне и настройване на съдържанието.

4. Gravity Forms

Gravity Forms

Gravity Forms е форма за контакт плъгин и е за за начинаещи в WordPress . Той може да се използва за добавяне на почти всякакъв вид онлайн формуляр за вашия уеб сайт. Той идва с мощни добавки, които ви позволяват да се създаде онлайн анкета, потребител да предостави мнения, уеб директория или почти всичко когато се налага намеса на потребителя.

5. OptinMonster

OptinMonster

Той ви позволява да създавате красиви форми OptIn и изскачащи прозорци за вашия уеб сайт и конвертирате вашите потребители в абонати. Има много функционалности като анализи, тестване, exit опции които се показват когато потребител напуска вашият уеб сайт.

Ако използвате тези плъгини правилно ще получите много положителни неща на вашият сайт. Тези плъгини са едни от най-използваните в света на WordPress. Без тях вашият сайт няма да е толкова полезен колкото с тях.

Станимир Стоянов
Станимир Стоянов
Собственик и основател на Web Visuality. И помнете: Ако имате 8 часа работно време – работете 11 часа. Това е вашият дялов капитал в живота. А ако работите 15 часа, ще забогатеете. Един час на денонощието мисъл за бъдещето ще сте по-предвидливи. Без работа няма просперитет, няма богатство, няма слава и пари.

Leave a Reply