SEO оптимизация от фирма

Интернет сайт за всеки!
1 април 2016
кой съм
Кой съм аз? – Facebook предизвикателство
16 април 2016
SEO оптимизация

Businessman suggested effective 'SEO' optimisation approach. Hands presenting a 'SEO' flowchart.

Случвало ли ви се e, да ви трябва фирма за извършване на SEO оптимизация? Ако ви предстои или вече сте се „опарили“ от цените на услугите, които предлагат, нека ви дам няколко съвета, преди да започнете да търсите фирма за това, защото определено има много.

Внимавайте с цената!

Това е съвет, който и сами трябва да знаете. Случва се да има цени, които са няколко заплати, а резултати никакви, обещания още повече. Те ви казват, че ще класират сайта ви на първо място за отрицателен срок и ще получите богат репорт с данни къде има вашият линк и къде не, но реално нищо не получавате. Оглеждайте се за нестандартни обещания. Нещо подобно на „ако не, ще ви върнем парите“ или „получавате отстъпка, ако закупите този и този пакет“. Търсете разнообразие, нещо интересно.

Резултати

Това е следващото нещо, което трябва да се гледа при SEO оптимизация. Винаги гледайте какво пише в графата „Получавате“. Там е най-важната информация за вас, защото това закупувате за парите си. Гледайте да е по-богато за цената на сео оптимизацията. Всеки би се примамил към офертата, ако види големи резултати и детайли, но винаги преглеждайте всичко отгоре до долу. Не се знае къде може да има скрито нещо и накрая да се окажете прецакани.

Сигурност

Как да си гарантирате, че услугата по SEO оптимизация, ще мине добре и без излишни изненади? Никак! Единственото, което можете да направите e, да попитате някой дали не е ползвал услугите им, чул отзиви или нещо подобно. Много малък е шансът да ви кажат изобщо нещо, затова е най-добре да се насочите към някой форум, в които да ви дадат коректно информация, дали тази фирма си върши добре работата.

Това са само няколко основни неща, които трябва да се знаят, когато купувате SEO услуги. Там цените не са ниски и дори ако става дума за месечна услуга, ако не ви харесат резултатите от първите три месеца, просто се откажете.

Не забравяйте, че SEO оптимизацията е много бавен процес в днешно време и не можете да разберете веднага резултатите си. Има случаи, които клиентите чакат до половин година за да видят първите резултати.

 

Станимир Стоянов
Станимир Стоянов
Собственик и основател на Web Visuality. И помнете: Ако имате 8 часа работно време – работете 11 часа. Това е вашият дялов капитал в живота. А ако работите 15 часа, ще забогатеете. Един час на денонощието мисъл за бъдещето ще сте по-предвидливи. Без работа няма просперитет, няма богатство, няма слава и пари.

Leave a Reply