Windows 10 излиза на 29 юли

wordpress купува woocommerce
WordPress купува WooCommerce
20 май 2015
теми
Разликата между готовите теми и къстъм темите
27 август 2015
windows 10

Днес официално Microsoft сподели датата на пускане на Windows 10

Чрез обратната връзка и изследването на над четири милиона потребители, Windows са постигнали голям напредък по отношение на Windows 10 и са почти готови да изпълнят този безплатен ъпгрейд към всички техни клиенти на Windows.

Направи велики неща с Windows 10

Те проектираха Windows 10 за създаване на ново поколение Windows за 1,5 милиарда души използващи Windows днес в 190 страни по целия свят. С новият Windows, започва доставка на визия за повече персонални компютри, определена от доверие в това как те пазят и уважават личната ви информация, мобилност, както и природни взаимодействия с вашите Windows устройства, включително реч, допир, мастило и холограми.

Windows 10 е по-бърз от всякога, с бързо стартиране. Този Windows ще осигурява най-сигурната платформа, включително Windows Defender безплатно, който е анти-зловреден софтуер за защита, и е единствената платформа, с ангажимент да достави безплатно текущи актуализации на защитата за подпомаганата употреба на устройството.

Готови ли сте за Windows 10?

На 29 юли можете да получите Windows 10 за компютри и таблети, като се възползвате от безплатен ъпгрей, или нов Windows 10 компютър от любимият си търговец на дребно. Ако закупите ново Windows 8.1 устройство от сега до тогава, ъпгрейдът на Windows 10 ще бъде на разположение за вас и много магазини ще обновят вашия нов уред за вас.

Представяне

Станимир Стоянов
Станимир Стоянов
Собственик и основател на Web Visuality. И помнете: Ако имате 8 часа работно време – работете 11 часа. Това е вашият дялов капитал в живота. А ако работите 15 часа, ще забогатеете. Един час на денонощието мисъл за бъдещето ще сте по-предвидливи. Без работа няма просперитет, няма богатство, няма слава и пари.

Leave a Reply