X-Top100 – World Sites Ranking

пари от интернет
Как да печелим пари от интернет?
8 декември 2014
facebook popup
Как да си добавим в сайта „Facebook Popup box“
17 декември 2014

Какво е X-Top100

X-Top100 е световна класация на сайтове. Този сайт има над 100 категории за добавяне на сайтове. Можете да добавите вашият сайт, и да поставите кода за гласуване в сайтът ви. След като го поставите, посетителите ви ще гласуват за вас, по този начин ще се издигате в класацията!

Сайтът предлага и реклама

X-Top100 предлага два варианта за реклама. Единият е като си добавите сайта в класацията и си заплатите за баннер (освен кодът който ще ви споделя по-долу). Цената за подобна реклама е 8$ на месец. При покупка на пакети за 6 месеца или една година, екипът на X-Top100 подарява бонус месеци.

Другият вариант за реклама е без да се добави сайта, има две места в сайта където може да се рекламира.

Първото място за реклама е над навигационното меню с баннер 468х60.

x-top100 advertise top

 

Второто място е от лявата страна на сайта (от ляво на категориите ). Размерът за реклама е 160х600.

 

x-top100 advertise left

Безплатна реклама за една година

Ако сега си добавите сайта, можете да използвате код за безплатна реклама една година с банер на сайтът ви: SSTop100 . Когато добавите сайтът си се свържете с X-Top100 от контактната форма и напишете името на сайта, мейл за регистрация и кодът. По този начин екипът ще разбере, че кодът е от мен.

 

Чрез този сайт можете лесно и бързо да привлечете вниманието на вашите потребители.

X-Top100 се стреми се да стане най-голямата класация в света на сайтове. Хубавото е, че има над 100 категории. Не ограничава сайтовете само за игри, бизнес, търсачки или др. Какъвто и да е сайтът ви, има такава категория.

Станимир Стоянов
Станимир Стоянов
Собственик и основател на Web Visuality. И помнете: Ако имате 8 часа работно време – работете 11 часа. Това е вашият дялов капитал в живота. А ако работите 15 часа, ще забогатеете. Един час на денонощието мисъл за бъдещето ще сте по-предвидливи. Без работа няма просперитет, няма богатство, няма слава и пари.

Leave a Reply